Brød- og æggesalat
FROKOST

Brød- og æggesalat

Æggesalat på utraditionel vis med æggeblomme og sennep som dressing og brødkrummer som fyld. Smager mindst ligeså godt som den traditionelle æggesalat, vi kender og elsker. 
  • 4 Personer
  • 15 Minutes

Ingredienser

1 stk. pasteuriseret æggeblomme
dl. sennep
3 dl. olie
1 spsk. hvidvinseddike
spsk. sukker
dl. hakket dild
- salt og peber
125 g rugbrød
6 stk. hårdkogte æg
- dild til pynt

Sådan gør du

  1. 1
    Kom æggeblommen i en skål, og rør senneppen heri.
  2. 2
    Pisk olien heri lidt efter lidt.
  3. 3
    Kom nu eddike, sukker og dild heri.
  4. 4
    Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Skær brød og æg i 2 cm store tern.
  6. 6
    Vend først brød, så æg i dressingen.
  7. 7
    Lad den stå og trække i 30 minutter.
  8. 8
    Kom i portionsstore skåle, og top med lidt hakket dild.