Biscotti med kaffe og kardemomme
BAGVæRK

Biscotti med kaffe og kardemomme

Hjemmebagte italienske kager, herlige at knase på og have i kagedåsen til uventede gæster…
  • 4 Personer

Ingredienser

1.5 dl. rørsukker
50 g smør
2 stk. æg
4 dl. hvedemel
1 spsk. knust kaffe
2 tsk. knust eller fint hakket kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
150 g mandel

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 175 grader.
  2. 2
    Rør sukker og smør sammen i en skål.
  3. 3
    Tilsæt æg.
  4. 4
    Rør melet sammen med kaffe, kardemomme, bagepulver og salt.
  5. 5
    Rør, indtil du får en jævn dej.
  6. 6
    Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele på meldrysset bord.
  7. 7
    Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på langs på en bradepande med bagepapir.
  8. 8
    Tryk let med fingrene på hver rulle.
  9. 9
    Bag stængerne i ca. 25 minutter.
  10. 10
    Tag ud, skru varmen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 ½ cm skrå skiver.
  11. 11
    Lad kagerne stå med lidt mellemrum, og tør dem sprøde i ovnen i 20 minutter.
  12. 12
    Afkøl helt, og opbevar i kagedåse.