Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser
AFTENSMAD

Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser

En forårsbebuder af en salat med sæsonens første asparges. Frisk og sprød med et frisk pift fra den skarpe citrondressing.
  • 4 Personer

Salat

250 g radisser
1 spsk. olivenolie
1 tsk. fint salt
100 g små blandede salater
250 g friske grønne asparges, i munrette stykker

Citrondressing

2 spsk. olivenolie
2 tsk. god mayonnaise
1 tsk. øko. citron, saft + revet skal
1 fed hvidløg, revet
- salt
- friskkværnet peber

Drys

50 g saltede mandler eller fetaost, grofthakket

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.
  2. 2
    Del radisserne, vend dem med olivenolie og salt. Fordel dem i et ovnfast fad og bag dem i ca.25 min til de er møre.
  3. 3
    Bland salat, grønne asparges og bagte radisser på et fad. Pisk olivenolie sammen med mayonnaise, citronsaft + -skal og smag til med salt, peber og evt. en knsp. sukker.
  4. 4
    Dryp dressingen over og drys med saltede mandler. Server straks!

Tip!

Gør salaten ekstra fyldig, ved at tilføje 4 blødkogte eller pocherede æg.