Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
FROKOST

Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat

En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed.

  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. store æg
1 tsk. salt
- friskkværnet peber
- Olie, til stegning
75 g god, fast ost, eks. Vesterhavsost
2 tsk. sennep
1 tsk. honing
1 spsk. hvidvinseddike (eller citronsaft)
2 spsk. olivenolie
- Salt og peber, efter smag
100 g ærteskud eller spinat
200 g friske tomater, i skiver
100 g god kogt og/eller røget skinke, i skiver

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.

  2. 2
    Varm olien på en pande og fordel ¼ af æggemassen herpå. Steg æggemassen over medium varme, til den er fast. Riv ¼ af osten over, lige inden den er færdig.
  3. 3
    Tag den af og forsæt på samme måde med resten af æggemassen.

  4. 4
    Pisk imens sennep, honning, hvidvinseddike og olivenolie sammen i bunden af en salatskål. Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Vend ærteskud og tomater i dressingen.
  6. 6
    Fordel først skinken og så salaten på de 4 æggewraps og rul dem sammen. Server

Tip!

Lav en lækker vegetarisk version ved at bruge grillede artiskokker (på glas) i stedet for skinke og blød gedeost i stedet den faste ost. Drys gerne med lidt sorte oliven.