Rødspætte i tomatsauce
FROKOST


Rødspætte i tomatsauce

Med denne pastaret med rødspætte bliver det ikke svært at få fisk to gange om ugen. Maden er klar på 30 minutter, og så smager det skønt.
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g rødspættefilet
- salt og peber
1 dl. cremefraiche 38%
500 ml. god tomatsauce
1 stk. stort æble
300 g pasta
- bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Smør en ildfast form.
  3. 3
    Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem tæt i formen.
  4. 4
    Kom cremefraiche og lidt af tomatsaucen i en skål, og rør den sammen.
  5. 5
    Tilføj resten af tomatsaucen. Skær æblet i små tern, og vend dem i.
  6. 6
    Hæld saucen over fisken, og stil den i ovnen. Bag retten i 15 minutter.
  7. 7
    Kog pastaen efter anvisning, og server den med et drys persille til fisken.

Tip!

Smør fisken med oliventapenade eller pesto, før du ruller den sammen.