Vi elsker vejrudsigter

Vi er vilde med vejret. Så vilde, at 78 procent af os tjekker vejrudsigten en gang om dagen, og 43 procent tjekker den flere gange om dagen. Det viser en undersøgelse, som Coop Analyse har lavet.

Vi er tossede med vejret, og vi tjekker vejrudsigterne på mange forskellige medier og ofte flere gange om dagen.

Fjernsynet hitter 

Det medie, de fleste af os bruger, når vi vil vide, om det er parasollen eller gummistøvlerne, der skal findes frem til i morgen, er fjernsynet. Hele 95 procent af dem, der tjekker vejret, ser vejrudsigter i tv. 

Computer og mobil er populære

Ikke overraskende foretrækker mange computer eller mobil, når vi vil blive klogere på vejret. 66 procent af os tjekker vejrudsigten på computeren og halvdelen af os bruger mobilen. 

Radio og tablet bruger hver fjerde af os, mens kun 14 procent læser vejrudsigten i avisen. 

Radioen giver os vejrudsigten flere gange

Hvis du er en af dem, der lytter til radioen for at få vejrudsigten, så er det overvejende sandsynligt, at du får den flere gange i løbet af dagen.  75 procent af de adspurgte svarer, at de orienterer sig om vejret en eller flere gange om dagen via radioen. 

Det samme er kun tilfældet for 40 procent af dem, der bruger computeren til at orientere sig om vejret og for 53 procent af dem, der orienterer sig via mobilen. 

Se, hvad vi ellers skriver om: #tv og #vejr