Ost er smuk fastfood

Ost begynder med mælk, salt, mælkesyrekultur og osteløbe, og derfra er mulighederne uendelige

Arranger et smukt ostebord til dine gæster. Vælg gerne et tema som bjergoste eller franske oste

bbb

Nysgerrig efter danske oste

Børnene i Camilla Bojsen-Møllers familie er ikke vokset op med nationalosten danbo i køleskabet.

»Der er jeg miljøskadet af mit arbejde med oste fra hele Europa. Vi tager for det meste en emmentaler, comté eller gouda med på bordet,« siger hun.

»Men jeg er også nysgerrig efter danske oste i butikkerne, især de oste, jeg ikke plejer at se. Det er rigtig spændende, hvad der sker med danske oste. Jeg kan især godt lide vesterhavsosten fra Thise, en god danablu eller en skive danbo med smag. Hvis jeg skal lave flere bøger om oste, ville jeg gerne dykke ned i dem,« siger hun. •

Besøg Camilla Bojsen-Møllers osteblog: Ostesnak.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: #mejeriprodukter, #ost, #desserter og #eksotisk mad