Bartender Kasper Riewe Henriksen: Sådan laver du lækre drinks

Kasper Riewe Henriksen er bartender på Ruby og kåret til Danmarks bedste bartender. Han giver her gode råd til de perfekte drinks.

Is er en uundværlig ingrediens i drinks. Hav altid is i fryseren, hvis du vil diske op med lækre drinks på et øjeblik.

Brug friske råvarer

Glem alt om citronsaft på tube. Brug friske citroner og lime i stedet for. Det betyder meget for smagen, når drinken skal have et syrligt twist.

Hav masser af is i fryseren

Is er en uundværlig ingrediens i drinks. Hav altid is i fryseren, hvis du vil diske op med lækre drinks på et øjeblik.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hold det simpelt

Ifølge Kasper Riewe Henriksen gælder det tit, at less i more. Eksempelvis har mange en tendens til at blande alverdens juicer, frugter og sirupper i en klassisk daquairi. Faktisk er det bare rom, lime og sukker. 

Ikke sodavand i shakeren

Sodavand skal aldrig rystes i shakeren. Desuden passer sodavand og fløde sjældent sammen. "Ellers er der ikke noget, man absolut ikke må gøre. Jeg synes, at man bare skal fyre den af og smage sig frem," siger bartenderen.

Læs mere om